2 Nisan 2014 Çarşamba

Tiyatro : Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler

Ayna ayna söyle bana, benden güzeli var mı bu dünyada?

Kızımın en sevdiği söz bu. :) Tiyatro Alkış’ın Pamuk Prenses Tiyatrosu’na gittiği günden beri büyüyünce Pamuk Prenses olucam deyip duruyor. Sıralama şöyle: doktor , balerin, pamuk prenses… diye olmak istediği şeylerin listesine her gün bir şeyleri ekleyip duruyor. :)

Pamuk Prenses Tiyatro’sunda güzel olan konunun çocukların anlayacağı bir dille sahneye konmasıydı bence.
Müzikli olması muhteşemdi, her konuya ait bir şarkı vardı. Çocuklar hiç sıkılmadan izlediler. Yedi cücelerin kukla olması biz büyüklerin (iplerin ve kolların az da olsa görünmesi) biraz dikkatini çekse de çocuklar kukla olmasından ayrı bir keyif aldılar sanki.



Çıkışta ise Pamuk Prenses ve Prens ile fotoğraf çektirme imkanı vardı. Israrlarıma rağmen kızım Prens ile fotoğraf çektirmek istemedi bi türlü. Onun aklı Pamuk Prenses’teydi.



Son sürpriz de çıkışta tiyatro sırasında çalınan şarkılardan oluşan bir CD hediye etmeleriydi. Eve gittiğimizde ilk işimiz CD’yi dinlemek ve tiyatroyu babamıza anlatmak oldu.



Şu aralar evde tiyatro yapıyoruz.


  • Ben  :Kötü Kalpli Kraliçe ve yedi cüceler (tek cüce ama olsun), :)
  • Babamız: Ayna ve Beyaz Atlı Prens,
  • Bahar : Pamuk Prenses oluyor.


Ve bu tiyatrodan müthiş keyif alıyoruz.

Kısmetse Haziran ayında Bahar’ın doğum günü konseptini Pamuk Prenses yapmayı düşünüyorum. Pamuk Prenses kıyafeti alıcam ilk iş, sonrasında doğum günü süsleri için yeni tanıştığım ve bloğunda harikalar yaratan Pınar Karacasu’dan yardım alacağım.

Doğum günü ile ilgili yazımda anlatacağım detaylarını…



Sevgiyle kalın :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder