16 Nisan 2014 Çarşamba

Rio 2

Herkese merhaba,

Torium’da 75 TL ve üzeri alışverişlerde sinema bileti hediye!

Baharım ile geçen gün Torium’da sinema bileti kazandık. Hemen aklımıza Tinker Bell’in Mayıs sonu gösterime girecek olan filmi geldi ama biletin süresi o zamana kadar bittiği için biz de şu anda vizyonda olan RİO 2 filmine gitmeye karar verdik.



Pazartesi günü aksamı sinema öncesi evde mısır patlattık ve bir tane de aradan sonra yemek için minik bir çikolata aldık yanımıza. Biz genelde mısırı kendi zevkimize göre evde yaparak sinemaya götürüyoruz. Hem içine koyduğumuz yağı, tuzu bilmenin rahatlığı hem de daha az maliyetli olmasından dolayı mısırı evde yapmak daha iyi oluyor bence. Tabi Bahar film başlamadan yemiyor mısırını. Reklamlar bitip film başladıktan sonra yemeğe başlıyor hatta film daha başlamadı diyerek bana bile yedirmiyor. :)

RİO 2 filmi çok keyifli bir film.
Soyu tükenmekte olan mavi makav kuşu ailesinin Amazon ormanlarına giderek diğer makavları bulma macerasını anlatıyor. Filmin özellikle müzikleri çok güzel. Aslında 2011 yapımı RİO filminin ilki varmış ama biz daha önceden onu izlemediğimiz için ve Mavili adlı papağan karakterini tanımadığımız için Bahar’ın filme adapte olması biraz zaman aldı. Neyse ki film bittiğinde “Çok güzel bir filmdi, değil mi?” yorumunu yaptı da içim rahatladı.



Bence ailece gidip animasyon izlemek gibisi yok. Geçen haftasonu da eşimle Bahar’ı halasına emanet edip Nuh’un Tufanı filmine gitmiştik. O da etkileyici bir film. İzlemenizi tavsiye ederim.



Yaşasın sinemaaaaa!!!



Sevgiler,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder