3 Nisan 2014 Perşembe

Tinker Bell: Peri Masalı

Tinker Bell ile Tanıştınız mı?

Ben, kızım sayesinde tanıştım. Şöyle ki; günlerden bir gün D&R’a gittiğimizde kızıma kendi çizgi filmini kendisinin seçebileceğini söyledim (pahalı olmamak kaydıyla tabi, paranın değerini de anlasın diye. :) ) ve o da ilk gördüğü Tinker Bell VCD’sini bulup getirdi. Zaten pedagoglar da çocukların özgüveninin gelişmesi için kendi kararlarını kendilerinin vermesi gerektiğini vurguluyorlar, onu da uygulamış olduk böylelikle. :)

Neyse Bahar’ım eve gelince hemen Tinker Bell CD’sini koydu ve birlikte izlemeye başladık. O kadar gerçekçi o kadar sürükleyici ki… Biz büyüklere hitap ediyor sanki. :)  Sonrasında her ay Tinker Bell’in devamı olan diğer CD’leri de almaya başladık. Birini biz aldık, birisini halamıza sipariş ettik, Engin abisi aldı derken serinin 4 adet olan tüm CD’lerine sahip olduk. Kısaca özetlemek gerekirse:


1. CD’de Tinker Bell’in peri olarak nasıl peri adasına geldiği ve oradaki maceraları,



2. CD’de Tinker Bell’in Kayıp Hazine’yi bulma hikayesi,





3. CD’de Tinker Bell’in küçük bir kız çocuğu ile tanışması,





4. CD’de TinKer Bell’in Kış Perisi olan kardeşi ile karşılaşması anlatılıyor.



Veeee sıkı durunnn!!!



23 Mayıs 2014 tarihinde “Tinker Bell Korsan Peri” animasyon filmi vizyona giriyooooor.



Bahar’ımla birlikte fragmanını izledik ve çok heyecanlandık. Vizyona girmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Para biriktirirse belki onu 2 kere bile sinemaya götürebileceğimi söyledim, çok mutlu oldu. Tabi her zamanki gibi ben de bu işten nasipleneceğim. :)



Perileri seviyoruz ne yapalımmm.



Bu arada D&R’da animasyon VCD’lerin fiyatı 5,00 TL. VCD olması da iyi çünkü DVD olduğunda bir de kumanda kullanmaları gerekiyor ama VCD’de filmin başlaması için play tuşuna basmaları yeterli oluyor.



Sevgiyle kalın,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder