20 Eylül 2014 Cumartesi

Okulun ilk günü!

Baharım okullu oldu. ;)

Gecen sene, özel anaokullariyla yildizimiz pek barismamisti. O nedenle bu sene kızımı devlet anaokuluna kayit ettirmek icin kollari sıvadım. Talep fazla olduğu icin kura sistemi ile öğrenci alıyordu okul ve Bahar o kurayı kazandı. Sansli kızım benim, Allah artırsın!



Yazin basinda gideceği okul belli oldugu için Bahar'a seneye okula gidecegini söyleyerek yani ona kısa mesajlar vererek işe basladim. Pazara giderken okula el sallayarak gectik, okulun parkinda vakit geçirdik. Okula kayıt sirasinda okulu gezdik, okul formasını aldik. Eee seneye desek bile Eylül ayı geldi çattı.  ;)

Ilk gun Baharcik heyecanli, ben ondan da heyecanli, okula gittik. Bahar'in sinifindaki cocuklarin adlari okundu ve çocuklar tren gibi siraya girerek iceri girdiler, tabi Bahar başladı ağlamaya. Orada yardimci ablalar (okulun yemegi ve temizligini yapanlar) devreye girdi. Bahar iceri girdi. 2 saat kaldilar ilk gün sinifta, sonra anneler sinifa girdi. Ilk gun okulda projeksiyonda çöp adam cizgi filmi izlemisler. Bahar: "Anne cok büyük bir televizyon var." diye tarif etti projeksiyonu. :) Belli ki cok begenmis, bizim evdekinden busbuyuk diye anlatti. :))

Çıkışta servise birlikte bindik ve ilk günü güzel bir sekilde noktaladik.

Bakalim ne kadar surede alisacak?


Yaşasın okulumuz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder