11 Eylül 2018 Salı

Çocuklarla Bodrum tatili - Otel önerisi Goldenage Yalıkavak





Dolu dolu geçen bir yaz tatilinin ardından Ege'de nereleri gezdik gördük, hepsini anlatayım istedim.




Malum İstanbul'dan Ege'ye araba ile inmişken herkesin hayalidir birkaç yere uğrayarak, geze geze tatili noktalamak, biz de öyle yaptık.






Eşimle birlikte iki hafta işten izin aldık. İlk hafta bir otelde dinlenmeyi planladık. İki yıl önce gittiğimiz ve çok sevdiğimiz Bodrum Goldenage Yalıkavak Otel'e gitmeye karar verdik.


Erken rezervasyon yaparak oteli uygun fiyata ayarlamak önemli tabi. Şubat ayında yer ayırtmıştık biz. 4 yıldızlı bir otel, bunu bilin. Fiyat karşılaştırması yaparken bu önemli. 5 yıldızlı bir otel gibi dondurma ikramı yok mesela. Otel yönetimi, her konuda çok yardımcı ve ilgili. İki çocukla tatilde beklentiler nedir ki zaten: deniz, güneş ve yemek. Deniz çok güzel, kum plaj, iskele var, kaydıraklı havuz ve yemekler güzel. Animasyon tam çocuklara göre, daha ne olsun. Temmuz ayı olduğu için deniz suyu sıcaklığı çok iyiydi. Sivrisinek yoktu, aksam rüzgarlı değildi, boşuna yanınızda uzun kollu götürmeyin diye detayları belirteyim dedim. Ayrıca Türk Ala Carte mutlaka deneyin. Hem restaurantın yeri güzel, hem de yemekler çok lezzetli. Çocuklar gün içinde verilen gözlemeyi çok sevdiler. Bir aksam da yemekten sonra arabamızla Bodrum Marina'ya giderek orayı gezdik. Çok havalı dükkanlar, yatlarla çevrili bir yer. Orada yürüyüş yaptık ve sonrasında dondurma yedik. Otelin güzel de bir parkı var bu arada. Büyük tahta salıncak vardı, bizim yerimiz diyorduk oraya, hamaklar var, gölgelik bir alan. Yetişkinler için aksam yapılan gösterileri daha iyi olabilirdi. Karaoke yapıldı, o güzeldi. İlk hafta bitti ama tatil yeni başlıyorr... Efes yolculugu için diğer yazımı okumanızı tavsiye ederim.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder